Culinaire ondernemers aan het woord

Esther Sparnaaij verwelkomt om 19.00 uur een aantal culinaire ondernemers uit Aalsmeer. Zij is benieuwd waarom zij van lekker eten maken hun werk hebben gemaakt en hoe zij aankijken tegen eten, gezonde voeding en eten als onderdeel van een feestje. Te gast zijn Daniëlle Jonker van Soep Aalsmeer, Marc Eveleens van Culiworks en Maarten Wildeman van Taarten van Maarten. Heeft u een vraag voor deze creatieve ondernemers? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl. Echt Esther elke donderdag van 19:00-20:00 bij Radio Aalsmeer.

That’s Life
Het lifestylemagazine van Jenny Piet, Wilbert Streng en technicus Frans van der Wee is donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 weer te beluisteren. In het kunst-halfuurtje van Janna van Zon is uitgenodigd Ineke Seriese. Zij heeft zich via haar loopbaan als kleuterleidster, docent muziek en poppenspeelster bekwaam gemaakt in de vertelkunst. De radio is hier natuurlijk een uiterst geschikt medium voor om dit ten gehore te brengen.
 
Verder in het programma zijn de suppoosten van het Oude Raadhuis te gast. De dames Joke van Klink, Dorry de Boo en Gretha de Jong vertellen over hun werk bij de exposities aldaar.
 
Ook in de studio zijn Ingrid Koppeschaar en Michael Glanz. Koppeschaar is de curator van gemeente Aalsmeer en zorgt de exposities in het gemeentehuis, alwaar Glanz momenteel exposeert. Op woensdag 28 maart geeft hij een lezing waarbij hij zijn kunstwerken van uitleg voorziet.
 
Tenslotte schuiven Gerrit Hoogebeen en Geraldine Bontekoe aan om u uit te nodigen voor de wooninspiratiebeurs op zondag 19 maart bij Kooyman in De Kwakel. Hier kunt u kennis maken met diverse partijen die zich behouden met wooncomfort, maar er is ook een kunstpleintje waar onder meer werk van Michael Glanz is te bewonderen.

Foto: Maarten Wildeman bij zijn taarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin