Zwembroeken gaan als warme broodjes

Het was zomaar een wild idee van jonge ondernemers: laten we eens een echte Aalsmeerse zwembroek ontwerpen. Tim Fransen van Florizon Plants, het brein achter dit idee en Harm koningen van Deboprojects die de marketing heeft opgepakt, gingen aan de slag en binnen no-time werd er vanuit China een 30-tal zwembroeken in origineel Aalsmeerse kleuren rood, groen en zwart ingevlogen.

Sven Müller van de gelijknamige plaatselijke banketbakker, bevriend met de mannen en altijd in voor wat nieuws, wilde wel helpen om het product onder de aandacht te brengen. De presentatie in de bakkerij in een minipraam miste zijn doel niet. Maar ook een foto van de twee, gehuld in zwembroek op de facebookpagina 'Je bent Aalsmeerder als…' sorteerde effect. De 30 broeken vlogen als warme broodjes over de toonbank en bleken een ware hit in het zomerse Aalsmeer. Nog slechts een handjevol is er beschikbaar en liefhebbers zullen er snel bij moeten zijn willen ze deze misschien laatste mooie week van de zomer nog schitteren in zo'n originele boxer.

“Rijk worden we er niet van,” laat Harm weten, “we vinden het vooral mooi dat we iets ludieks hebben gedaan waar heel Aalsmeer over praat. Of we een nieuwe zending bestellen? Dat weten we nog niet. Mogelijk blijft het hierbij. Zo wordt het een echt collectors item. Degenen die er eentje hebben, mogen van geluk spreken.”

Filmkaartjes
Sven Müller maakt graag van de gelegenheid gebruik om zijn winactie onder de aandacht te brengen. “We hebben een aantal kaartjes voor het Nostalgisch Filmfestival beschikbaar. Zowel voor de avond als de middag. Mensen die een Aalsmeers Turfje bij ons kopen, doen mee met de loterij voor deze kaarten,” aldus de bakker.

Foto: Harm Koningen en Sven Müller met een zwembroek in de bakkerswinkel. Foto en tekst Arjen Vos

(advertentie)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin