Zwembroek komt goed terecht

Naast de Postcodeloterij die deze week met geld strooide op de Kerkweg, had ook AalsmeerVandaag een loterij. Met minstens een zo begerenswaardige prijs als die Gaston kwam langsbrengen. In de tombola van 'Verzin en win' zat twee weken geleden een originele Aalsmeerzwembroek in de lokale driekleur. We beloofden lukraak een winnaar uit de inzenders te plukken aan wie we dit exemplaar mochten overhandigen. De prijs kon bij geen betere winnaar terecht komen dan Ingrid Kempers vonden we op de redactie.

Ingrid is een van de vele trouwe vrijwilligers bij FC Aalsmeer. Iedere zaterdag in alle vroegte aanwezig op het secretariaat om de voetballende ploegen en scheidsrechters op te vangen en de weg te wijzen naar de juiste kleedkamers en velden. Een vrouw die al vele jaren goud waard is voor de voetbalclub.

Gewend aan de kleuren rood, zwart en groen, is deze zwembroek voor Ingrid dus allesbehalve een opmerkelijk kledingstuk. Toch zal ze de broek niet zelf aantrekken. “Ik doe hem cadeau aan mijn zoon Vincent, ook vrijwilliger bij FC Aalsmeer. Hij kan hem beter gebruiken dan ik,” aldus de blij verraste Ingrid die de broek afgelopen zaterdag overhandigd kreeg door Harm Koningen van firma Debo Projects, een van de bedenkers van de broek.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin