Zwembaden bezocht met oog op toekomst Waterlelie

Vlnr: Sam Onder (Straman), Jules Broex (ESA), Bart Kabout (wethouder Sport), Kick de Groot (gemeente Aalsmeer), Willem Kikkert (wethouder Duurzaamheid) en Robin Zeelenberg (Drijver & Partners) (Foto Gemeente)

Door: redeactie. Zwembad De Waterlelie bestaat dit jaar 50 jaar. Om ook in de toekomst in een duurzame accommodatie zwemlessen en -plezier te kunnen blijven bieden moeten er maatregelen worden genomen. Er wordt daarom onderzoek gedaan tussen verschillende opties waarbij vooral gekeken wordt naar renovatie of nieuwbouw. Wethouders Bart Kabout en Willem Kikkert bezochten samen met onder meer ESA-directeur Jules Broex moderne zwembaden in Nunspeet en Bergen.

Tijdens de bezoeken werden zij bijgepraat door vertegenwoordigers van Drijver & Partners en van het bureau Straman, die het bouwproces van de zwembaden in beide gemeenten hebben begeleid en nu ook door de gemeente Aalsmeer zijn ingeschakeld. Sportcomplex De Beeck in Bergen (NH) ging open in september 2022. Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet opende in maart vorig jaar de deuren.

Onderzoek
In het gestarte onderzoek naar De Waterlelie worden bezoekers, vaste gebruikers en overige inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart door middel van een representatieve steekproef gevraagd naar hun wensen. De resultaten hiervan worden in de eerste helft van dit jaar voorgelegd aan de gemeenteraad. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het bureau Drijver & Partners en Straman, in samenwerking met de gemeente en Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer (ESA).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin