Zaterdag: Duurzaam Doen Dag

Door: redactie. Komende zaterdag organiseert stichting Nieuw Aalsmeer de Duurzaam Doen Dag. Van 10 tot 16 uur is iedereen welkom in de Burgerzaal van het raadhuis om inspiratie op te doen. Aanwezig zijn verschillende kramen met voorbeelden van individuele, lokale en landelijke initiatieven waarmee heel makkelijk een duurzame stap gezet kan worden voor huis, tuin of omgeving.

Een Groen Dak, hoe doe ik dat? Heeft flexwonen toekomst in Aalsmeer? Hoe isoleer ik mijn huis? Tegelwippen, wat is het en hoe doe je dat? Hoe doe je mee met het Boomspiegelfeest? Wat kunnen we verwachten van de Smikkeltuin? Wat heeft Stichting Meerbomen te bieden en waar kun jij helpen?

Win Floriade tickets
Er is ook genoeg zelf te doen; denk mee over een toekomstbestendig Aalsmeer en Kudelstaart. Doe mee aan de leerzame en inspirerende activiteiten voor kinderen. Denk aan bloemzaadbommen maken, een speurtocht doen, en een insectenhotel bouwen. Voor volwassenen zijn er prijzen te winnen: 2 x een toegangsticket voor Floriade en 2×2 een workshop eetbare planten herkennen. En er zijn presentjes voor de tuin of het balkon. Zie voor meer informatie: nieuwaalsmeer.nl.

(Foto: Pexels)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin