Win vrijkaarten Feestweek op braderie

Molenplein tijdens de corsobraderie (Foto archief AV)

Door: redactie. Komende zaterdag worden de straten van Aalsmeer Centrum weer gevuld door de traditionele corsobraderie. Vanaf 10.00 uur kunnen de kraampjes, foodtrucks en activiteiten worden bezocht.

De organisatie, in handen van Ondernemersfonds Meer Aalsmeer, geeft elke bezoeker de kans om twee vrijkaarten te winnen voor de Feestweek. Door antwoord op de vraag te geven ‘Hoe vaak werd deze braderie in september georganiseerd?’ maken deelnemers kans op kaartjes voor de woensdag-, donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond. Deze zijn beschikbaar gesteld door de organisatie van de Feestweek. Meedoen aan de prijsvraag kan op het Molenplein wat zoals gebruikelijk wordt omgetoverd in een ‘foodplein’. Om 16.30 uur vindt de trekking plaats en via de sociale media van Aalsmeer Centrum wordt de uitslag bekend gemaakt.

Wegafsluitingen
Vanaf vrijdagavond 2 september 21.00 uur tot zaterdag 3 september 19.00 uur geldt er een parkeerverbod in de Schoolstraat, Dorpsstraat (tussen Schoolstraat/Zijdstraat) en Weteringstraat (tussen Schoolstraat/Zijdstraat). Voertuigen dienen vanaf dit tijdstip elders te worden geparkeerd. Gevraagd wordt fietsen en andere tweewielers niet vast te zetten aan de fietsenstallingen in verband met de opbouw van de kramen. Er is een wegsleepregeling van kracht.
De wegen worden in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur afgezet voor autoverkeer. Zaterdag komen er op verschillende plekken verkeersregelaars te staan. Parkeren kan in de parkeergarage van Studio’s Aalsmeer. Het Praamplein kan niet gebruikt worden vanwege de aanwezigheid van de feesttent.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin