Weekaatje op safari

Door: redactie. Na twee jaar zonder, viel er dit Pinksterweekend op en rond de velden van FC Aalsmeer weer te genieten va een ouderwets gezellig ‘Weekaatje’. Met 250 kinderen, 100 vrijwilligers en 45 leiders werd het een weekend om niet snel te vergeten. Enig minpuntje was de regen waardoor het programma aangepast moest worden.

Het thema van de editie van dit jaar was ‘Safari’, waarbij de organisatie alle registers open had getrokken om de aankleding zo passend mogelijk te maken. Activiteiten die ondernomen werden, waren onder meer een spooktocht, GPS puzzeltocht, poldersport en disco. Pinksterzondag begon met een zonnetje over de ‘elfkamp’ met springkussens en stormbanen maar dat veranderde toen een onafgebroken regenfront overtrok. Dusdanig dat ook de tenten te nat werden om in te slapen en de kinderen de nacht thuis moesten doorbrengen.

Tweede Pinksterdag werd het programma en de afsluiting vanwege het slechte weer deels in de kantine afgewerkt. Desondanks zegt de kampstaf terug te kijken op een meer dan geslaagd weekend en nu al uit te kijken naar de editie van volgend jaar.

(Foto’s organisatie)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin