Week met hindernissen voor Uiterwegverkeer

Door: redactie. Voor bewoners en bestemmingsverkeer is het deze week iets lastiger om de Uiterweg te bereiken. Maar ook om er weer vanaf te komen. De firma Van Gelder werkt hier aan het aanbrengen van een damwand.

In het voorjaar van 2023 heeft Van Gelder het straatwerk tussen de Van Cleeffkade en de Dirk Baardsebrug vervangen. Door de aanwezigheid van een glasvezelkabel kon de benodigde damwand nog niet worden aangebracht. Na overleg met de eigenaar van de kabel en aanpassingen aan het damwandontwerp zijn deze werkzaamheden maandag hervat.

Taxi
Net als vorig jaar moet het verkeer deze week tot en met donderdag tussen 05 en 22 uur via de Grundelweg omrijden. Er zijn op de rijbaan houten schotten neergelegd, bedoeld om te voorkomen dat het zware materieel het wegdek niet vernielt. Gevraagd wordt om hier stapvoets over te rijden. Tussen 22 en 05 uur wordt de Uiterweg volledig afgesloten voor autoverkeer. Wie tussen deze tijden arriveert of weg moet, kan de auto op het Praamplein parkeren en wordt met een taxi om de hindernissen heen thuis gebracht of van huis opgehaald.

Vrijdag klaar
De Uiterweg is komende vrijdag vanaf 07:00 weer bereikbaar via de Van Cleeffkade. De tijdelijke rijbaan van houten schotten is dan ook weer verwijderd.

Bouwapp
De actuele informatie over wegafzettingen en omleidingsroutes zet de aannemer in de VanGelderWerktApp. In deze app staat ook informatie over de nood- en hulpdiensen en het ophalen van huisvuil. De app is gratis te downloaden. Bezoek de website debouwapp.nl voor meer informatie.

(Foto’s Laurens Niezen Fotografie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin