Webinar: ‘Weer veilig aan de slag’

Dinsdag 23 juni organiseert de Vrijwilligerscentrale Amsterdam in samenwerking met Aalsmeer- en Amstelveenvoorelkaar een gratis webinar van 11:00 – 12:00 uur over hoe je als vrijwilligersorganisatie op een veilige manier je activiteiten weer kunt opstarten. Tijdens deze online bijeenkomst gaat Marijke Altenburg, adviseur van de Vrijwilligerscentrale Amsterdam, in gesprek met Marty Jacobs, hygiënedeskundige bij de GGD. Dit doen zij aan de hand van praktische vragen van vrijwilligersorganisaties.

Dit is het tweede webinar over dit onderwerp. Het zijn op zichzelf staande webinars, dus wie de eerste online bijeenkomst niet heeft gevolgd, kan zonder problemen aanhaken. Voor wie wel het eerste webinar gevolgd heeft, biedt deze bijeenkomst weer nieuwe inzichten. Aanmelden vóór dinsdag 23 juni via de website van aalsmeervoorelkaar.

Nog niet ingeschreven op onze site? Meld je dan rechtstreeks aan bij Margo Rijerkerk: mrijerkerk@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl. Voor meer informatie en om je in te lezen check de pagina op de website: aalsmeervoorelkaar.nl/weer-veilig-aan-de-slag.

Tekst Aalsmeervoorelkaar.nl, foto archief AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel