Waterkaart weer beschikbaar

Bestuurslid SAWP Erik Verbeek en Nelleke van Driel van Meer Aalsmeer tonen de nieuwe waterkaart.

Tussen alle negatieve berichtgeving rondom coronavirus door is er in elk geval goed nieuws voor de watersporters. De waterkaart van de Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie (SAWP) is namelijk weer beschikbaar. De altijd zeer gewilde plattegrond van het Westeinder watergebied werd deze week op de Hiswa in de Rai voor het eerst uitgedeeld.

Helaas werd deze watersportbeurs gistermiddag na de persconferentie van premier Rutte acuut stop gezet. Een flinke strop voor de vele standhouders die gerekend hadden op een druk weekend. De waterkaart is vanaf heden bij tal van watersportgerelateerde bedrijven verkrijgbaar. Ook bieden diverse winkels de uitvouwbare kaart aan. Met name Boekhuis Aalsmeer heeft een flinke voorraad in huis. Naast een overzicht van het waterrijke gebied is er ook een agenda op de kaart terug te vinden met de vele activiteiten die dit jaar in Aalsmeer georganiseerd worden. Een lijst met winkeliers, ondernemers en horeca in het centrum maken de kaart compleet. De uitgave is een samenwerkingsverband tussen de SAWP en Ondernemersfonds Meer Aalsmeer.

Medio mei komt ook het magazine ‘Meer Westeinder’ uit. Daar wordt momenteel hard aan gewerkt door de redactie van AalsmeerVandaag en de mensen achter de SAWP. Ook in dit magazine zal de waterkaart als vanouds een prominente plek innemen.

Tekst en foto Arjen Vos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel