Vrijwilligers Ride for the Roses ‘on tour’

Over vier maanden vindt de 18e editie van de Ride for the Roses plaats. Het enthousiaste team van vrijwilligers kom je op verschillende plaatsen in Aalsmeer, maar ook daarbuiten, tegen om deelnemers, vrijwilligers en sponsors te werven.

Vandaag reed de speciale Ride for the Roses auto mee in de bevrijdingskolonne van oude legervoertuigen ‘Keep them Rolling’, waarbij onder andere ook Amstelveen en de Dam in Amsterdam aangedaan werden.

Hogerop
Ook op Koningsdag was het promotieteam actief. In Kudelstaart werd er geflyerd en werden er poffertjes verkocht waarvan de opbrengst naar de Ride gaat. Op het Raadhuisplein stond die dag de Ride-auto prominent opgesteld en later ook bij het Westeinderpaviljoen.

In het kader van ‘vrijwilligers van de Ride zoeken het hogerop’ lukte het Cor Millenaar, die de auto gratis ter beschikking heeft gesteld, om de auto de trappen van het gemeentehuis op en af te rijden. Een mooi plekje voor de deur, maar helaas niet mogelijk omdat alles geblokkeerd was. “Het was een geintje, maar wel leuk,” aldus de Ride-vrijwilliger. Bekijk hier het filmpje van deze 'hogerop-actie'. 

Druk bezochte evenementen
Het promotieteam zorgt ervoor dat er op activiteiten waar veel mensen komen aandacht komt voor de Ride for the Roses. Kom in de Kas was zo’n druk bezocht evenement, maar ook de Venneper Koninginnerit, de Koningsnacht op het Stadsplein Amstelveen en alle voorstellingen in het Crown Theater.

De Ride-auto kom je voornamelijk tegen bij evenementen in de regiogemeenten waar de routes doorheen komen op 6 september, maar afgelopen zaterdag maakte het vrijwilligersteam een uitstapje naar Rhenen, waar een belangrijk wielerevenement plaats vond, de Classico Boretti.

Bij dit grote wielerevenement met duizenden fietsers stond de Ride for the Roses-stand op een prominente plaats waar iedereen langs kwam en daar deden de vrijwilligers hun best om deelnemers te overtuigen om ook op 6 september mee te doen aan een mooi wielerevenement.

Schrijf nu in
Iedereen kan meedoen aan de Ride for the Roses en zo geld ophalen voor de bestrijding van kanker: individuen, families, vriendengroepen, verenigingen en bedrijven. U kunt zich inschrijven via de website van de Ride for the Roses. Op de website staat precies hoe. Fietst u zelf niet mee, maar draagt u de Ride for the Roses wel een warm hart toe. Word dan fan van de Ride.

U kunt de Ride op verschillende manieren ondersteunen. Word sponsor met uw bedrijf, organiseer met uw bedrijf of vereniging een evenement voor de Ride of meld u als vrijwilliger. Alle hulp is welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel