Voordrachten lintjes moeten voor 1 juli binnen zijn

Door: redactie. De lintjesregen is nog maar net opgedroogd of de voorbereidingen voor de nieuwe huldiging worden alweer ingezet. De gemeente roept iedereen op om te bedenken wie een Koninklijke onderscheiding verdient en deze persoon of personen tijdig voor te dragen.

Om voor een lintje in aanmerking te komen gelden richtlijnen. Belangrijk is dat de inspanningen gedurende langere tijd worden uitgevoerd en ten gunste komen van de samenleving of dat zij een voorbeeldfunctie vervullen. Daarnaast is het noodzakelijk dat de onderscheiding wordt aangevraagd in de gemeente waar de voorgedragene woont. Bij de gemeente Aalsmeer kunnen dus alleen lintjes worden aangevraagd voor inwoners van Aalsmeer of Kudelstaart.

Iemand voordragen voor de algemene gelegenheid in april 2023? Neem dan contact op met Patricia Hutters van het Kabinet van de burgemeester van de gemeente Aalsmeer via telefoonnummer (0297) 38 75 11 of via het e-mailadres patricia.hutters@aalsmeer.nl. Aanvragen moeten vóór 1 juli 2022 bij de gemeente ingeleverd zijn.

Foto archief AV/Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin