VisitAalsmeer op jacht naar figuranten

VisitAalsmeer – de promotiemotor van ons dorp – is voornemens de aankomende week filmopnames te maken voor promotievideo's over Aalsmeer. Hiervoor wordt nog gezocht naar figuranten: gezinnen en koppels. De video's zijn bedoeld om Aalsmeer beter op de toeristische kaart te zetten.

De draaidagen zijn donderdag 5 en vrijdag 6 september, maar de figuranten moeten vooral de donderdag in de agenda vrijhouden. De organisatie achter de video's is op zoek naar koppels in de leeftijdscategorie van 45 tot 55 jaar en gezinnen met kinderen tussen 10 en 15 jaar. Wat ga je doen als figurant? Fietsen of watersport beoefenen rond of op de Westeinder. Ondertussen word je gefilmd. De gezinnen zullen vooral gaan suppen.

Stralen
Koppels en gezinnen die zichzelf wel zien stralen in een promotiefilm, kunnen zich opgeven via de Facebookpagina van VisitAalsmeer of via een mailtje naar i.mosk@aalsmeer.nl Geef in je reactie aan waarom juist jullie de aangewezen figuranten zijn en stuur een foto mee van gezin of koppel. Heel veel tijd heb je daar niet meer voor. Dinsdag 3 september wordt namelijk via email of Facebook al contact opgenomen met de uitverkorenen.

Foto: Watertoren vanaf het Surfeiland. Foto en tekst Mariëlle Wegman

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin