VIP-kaarten Vuur en Licht winnen met SAWP-prijsvraag

Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie gaat zaterdag alweer een vijfde winnaar blij maken van de prijsvraag die in het watersportmagazine ‘(Aals)meer: zomer’ staat.

Dit keer een echte VIP-prijs, want de organisatie van Vuur en Licht op het Water geeft een VIP-arrangement weg voor twee personen. Zij zijn zaterdag 6 september te gast bij het grootse spektakel en worden in de watten gelegd.

Nog 2 dagen
U heeft nog twee dagen de tijd om antwoord te geven op de vragen. Moeilijk zijn de vragen niet, maar u moet er wel het Watersportmagazine voor doorbladeren. Deze is terug te vinden op de website van Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie (SAWP).

Inmiddels zijn er al vier prijzen uitgegaan. Een Dragon H2O Floatable zonnebril van Nico-Optiek, een overnachting in een tipitent bij Rekreatiepark Aalsmeer, een dag zeilcursus voor twee personen bij Zeilschool Aalsmeer en een rondvaart over de Westeinderplassen door Westeinder Rondvaart.

Vragen 
U moet antwoord geven op vragen als ‘op welke dag wordt de botendag van Stichting Dag van je Leven gehouden?’ en 'hoe wordt het eten bereid in de tipitenten van Rekreatiepark Aalsmeer?' De prijsvraag en het magazine zijn op de website van SAWP te vinden en de vragen kunt u online invullen. 

Half maart verscheen het watersportmagazine ‘(Aals)meer: zomer’, een fullcolour tijdschrift dat bij meer dan 30.000 huizen in de bus viel in de regio. Een typisch Aalsmeers magazine met veel verhalen en foto’s uit het waterrijke dorp en uitgegeven door SAWP.

Foto: Vuur en Licht op het Water is altijd een groot spektakel in Aalsmeer (foto archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel