Veteranen welkom bij ‘Blauwe Hap’

Het opdienen van de 'Blauwe Hap' bij de Veteranendag van 2023 (Foto: archiuef AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Stichting 4 en 5 mei Aalsmeer organiseert ook dit jaar weer in samenwerking met de Gemeente Aalsmeer de lokale Veteranendag. Alle in de gemeente woonachtige veteranen en hun partners of begeleiders zijn op zaterdag 15 juni aanstaande vanaf 16 uur tot circa 18.30 uur welkom in het raadhuis van Aalsmeer voor hún Veteranendag. Inloop is vanaf 15.30 uur.

Veteranendag Aalsmeer is een eerbetoon aan alle veteranen die zich van de Tweede Wereldoorlog tot en met actuele missies nu hebben ingezet voor onze vrede en vrijheid. De middag staat in het teken van saamhorigheid en gezelligheid. Uiteraard is er een toespraak van burgemeester Gido Oude Kotte. De middag wordt muzikaal omlijst door Hein ‘Little Boogie Boy’ Meijer en er wordt een zogenaamde Blauwe Hap aangeboden.

Alle veteranen woonachtig in de gemeente Aalsmeer die geregistreerd zijn bij het Nederlands Veteraneninstituut, hebben deze week een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Zij kunnen zich per e-mail aanmelden op 4en5meiaalsmeer@gmail.com of telefonisch bij Ulla Eurich, voorzitter van Stichting 4 en 5 mei Aalsmeer op 06 52667700. Wie er prijs op stelt om opgehaald te worden, kan dat bij de reservering aangeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin