Verkoopdag Historische Tuin online

Verkoopdag (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Van coniferen, heesters en vaste planten tot rozen en seringen; de jaarlijkse verkoopdag van de Historische Tuin is voor tuinliefhebbers iets om naar uit te kijken. Door corona kan het verkoopmoment dit keer niet op de gebruikelijke manier plaatsvinden.

De verkoop van struiken en bomen verloopt daarom dit jaar online. Op de website van de Historische Tuin staan overzichten van alle beschikbare producten. Per soort is het aantal, de maat en de prijs aangegeven, zodat duidelijk is wat er kan worden besteld. Het aanbod is even ruim als altijd, met onder meer laanbomen, klimplanten, appel- en perenbomen, diverse rozensoorten en de bekende Aalsmeerse seringen.

Afhalen
Bestellen is vanaf heden mogelijk en kan tot en met 9 april. De verkooplijsten staan op historischetuinaalsmeer.nl in het menu onder ‘agenda’. Hier vindt u ook alle bestelinformatie. Na het doorgeven van een bestelling per e-mail kunnen de producten vaak al de volgende dag worden afgehaald. Zo verzekert u zich van een mooie bloeiende tuin en helpt u het tuinbouwmuseum om de nodige verkoop te realiseren in onzekere tijden.

Wanneer de Tuin weer open kan is nog even afwachten. De afgelopen maanden is samen met de vrijwilligers hard gewerkt aan het gereedmaken van de tuin en de kassen. Ook is de presentatie in de tentoonstellingskas geheel vernieuwd.

Foto archief AV/Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel