Vaktentoonstelling in Film van de Maand

Jos van Rijn en Berend Vollmuller

Door: redactie. De film van de maand juni is de film die is gemaakt van de laatste bloemenvaktentoonstelling die in 1999 in Aalsmeer is gehouden in het veilinggebouw van de VBA. In de film wordt de planning en organisatie van dit evenement gevolgd, evenals de opbouw en de keuring die voor de opening plaatsvinden.

Uitgebreide beelden zijn er van de beurs zelf en korte interviews met deelnemers en bezoekers van de beurs. Tenslotte zien we de sluiting en de afbraak van deze laatste beurs in de VBA. In deze film komen veel bekenden uit de bloemenwereld langs. Om er enkele te noemen: Ad Maarsse, Hermen de Graaf, Jos van Rijn, Berend Vollmuller, Gerard de Wagt, Mia Timmer, Wim Tas, Elize Eveleens, Wim van Vliet, Annet Leighton, Piet en Jos Hooijman en anderen. De film is gemaakt door Hanoff en geschonken door van Wim van Vliet/KMTP.  Bewerking van de half uur durende film is gedaan door Dick P. van der Zwaard.

TV Aalsmeer
Vanaf 1 juni is de film te zien op de website van stichting Oud Aalsmeer Vrijdag 10 juni is de eerste vertoning vanaf 11.00 uur. Een dag later, zaterdag 11 juni, is de film nogmaals te zien vanaf 13.00 uur. De uitzendingen worden vooraf gegaan door een inleidend interview met een medewerker van Oud Aalsmeer op zaterdag 4 juni. Het interview door presentator Jan van Veen is te beluisteren op zowel Radio als TV Aalsmeer tussen 12.00 en 13.00 uur.

(Foto’s: stills uit genoemde film)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin