Uit en thuis bij sportdag Westplas

Tijdens de warmste 25e juni ooit, werden bewoners van Ons Tweede Thuis door leerlingen van de Westplas Mavo getrakteerd op een sportdag. Veel van de spellen werden vanwege de hitte die een temperatuur van meer dan 30 graden bereikte, binnen uitgevoerd.
 
Leerlingen van de derde klas haalden de cliënten van Ons Tweede Thuis op bij hun wooncomplex aan de Gloxinastraat. De veelal oudere bewoners hoefden slechts de straat over te steken om de school te bereiken. Aan de hand van de jeugdige en luchtig geklede leerlingen was dat alvast de eerste sportieve prestatie die geleverd werd. Eenmaal bij de school wachtten er nog elf andere uitdagingen. Waaronder een waterkanon waarmee een doel geraakt moest worden.
 
Welkome traktatie
Nadat alle spelletjes waren gedaan zorgden leerlingen Gijs en Kik voor een gezellig muziekje waarop spontaan maar in gepast tempo de polonaise werd gelopen. Een verfrissend ijsje van OTT was een welkome traktatie voor iedereen. Daarna brachten de leerlingen hun gasten weer veilig thuis. Echter niet met lege handen. Alle deelnemers ontvingen een diploma én een medaille als officieel bewijs van deelname.
 
Foto Arjen Vos
(advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin