Tweede bewonersavond woningen Meervalstraat-Roerdomplaan

Morgenavond vindt in het gemeentehuis de tweede participatieavond over het nieuwbouwproject Meervalstraat-Roerdomplaan. Basisschool De Wegwijzer, de gymzaal, het buurthuis en de overige gemeentelijke gebouwen verdwijnen en er verrijzen senioren- en startersappartementen en goedkope koopwoningen. Ter sprake komen plannen voor verkaveling die ambtenaren volgens een gemeentelijk persbericht hebben opgesteld naar aanleiding van wensen en ideeën van bezoekers van de eerste participatieavond in april.

De gemeente geeft aan er ditmaal bewust voor gekozen te hebben “eerst met de omwonenden te overleggen” over wat zij in de wijk voor ogen hebben. Over enige tijd krijgt het plan een definitiever karakter in de vorm van een zogenoemde startnotitie. Pas dan volgt onder meer de verplichte inspraakronde en doet de gemeenteraad er zijn zegje over.

De bewonersavond maandag in de raadskelder begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Buurtbewoners zijn per brief uitgenodigd, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

● Meer informatie, zoals de voorlopige plannen die morgen worden gepresenteerd, is te vinden op een speciale webpagina van de gemeente

(Foto AV-archief)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel