Toch weer ouderwetse NL Doet

Vrijwilligers aan de slag in de speeltuin tijdens een eerdere NL Doet (archief AV/Arjen Vos)

Door: Mariëlle Wegman. Werd het in 2020 helemaal afgelast en in 2021 een paar maandjes doorgeschoven, dit jaar vindt NL Doet gewoon weer op de ouderwetse manier plaats.

Of het door de situatie van de afgelopen twee jaar komt is niet bekend, maar er zijn opvallend weinig klussen aangemeld op de website van de organisatie. Slechts zes activiteiten vinden plaats binnen Aalsmeer en Kudelstaart. Bovenaan de lijst staat scoutinggroep de Tiflo, zij kunnen nog wat vaardige handen gebruiken bij het schilderen van het clubhuis. Er kan ook geklust worden (groenonderhoud) bij Zeilfort Kudelstaart, er kan hout gesnipperd worden op de Historische Tuin en er wordt nog naarstig gezocht naar hulp bij het vernieuwen van de bodem en hekwerk bij de speeltuin van kinderboerderij Boerenvreugd. Voor een kleinschalige leefgroep zoekt men groene vingers voor het opknappen van een tuin. De verreweg grootste klus mag natuurlijk niet onvermeld blijven: de jaarlijkse Westeinderschoonmaak, initiatief van stichting SPIE.

Ruimte voor aanmeldingen
Alle Aalsmeerse klussen hebben nog ruimte voor aanmeldingen. De klussen op de Historische Tuin en op het Zeilfort vinden vrijdag al plaats, de andere vier op zaterdag. Via deze link kom je op de website van NL Doet, waar wij de regio Aalsmeer/Kudelstaart alvast voor je hebben klaargezet. Het is kort dag, maar er kunnen ook nog steeds klussen worden aangemeld, en dat doe je via deze link.

(advertentie)

 

Lees vorig bericht

VVD zet goede samenwerking graag voort

Lees volgend bericht

Poldermeesterplein kleurt rood


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *