Tentdienst wordt ‘Niet Normaal’

Door: redactie. Zondag 4 september biedt de grote witte feesttent op het Praamplein weer onderdak aan de door zes Aalsmeerse kerken georganiseerde Tentdienst. Het jaarlijkse interkerkelijke evenement werd de afgelopen twee jaar vanwege corona anders vormgegeven maar dit jaar is het volgens de organisatie weer een Tentdienst als vanouds. De 28e editie belooft een groot feest te worden.

Om half tien gaan de deuren van de tent open waarna om tien uur de dienst van start gaat. Voor de allerkleinsten (leeftijd 0-4 jaar) is er de mogelijkheid om gedurende de dienst te worden opgevangen bij de kinderopvang in gebouw Irene naast de Dorpskerk.

Dominee Menno Zandbergen

Tijdens de dienst zal dominee Menno Zandbergen het hebben over het thema ‘Niet Normaal?!?’ Er is de afgelopen jaren zoveel gebeurd en zoveel veranderd, waardoor het kan zijn dat het leven niet meer is zoals het was. De voorganger van de Oosterkerk zal zijn licht hierover laten schijnen.

De muziek wordt verzorgd door muzikanten uit verschillende kerken. Kijk voor meer informatie op tentdienstaalsmeer.nl of facebook.com/TentdienstAalsmeer

Foto’s archief AV/Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin