Stommeerweg op de schop

Foto: gemeente Aalsmeer

Door: redactie. Van maandag 18 oktober tot en met vrijdag 29 oktober voert aannemer Van der Ven werkzaamheden aan de Stommeerweg uit voor het Waterfront. Zo komt er een nieuw zebrapad, wordt het aanwezige zebrapad ter hoogte van Stommeerweg 91 verder vormgegeven en de drempel ter hoogte van Stommeerweg 131 verwijderd. 

Om de werkzaamheden uit te voeren wordt het gedeelte tussen de 1e J.C. Mensinglaan en de Zwarteweg van maandag 18 oktober tot en met vrijdag 29 oktober afgesloten voor het verkeer. Het voetpad aan de kant van het water blijft wel open en er is een omleidingsroute van kracht voor de rest van het verkeer. 

Extra werkzaamheden
Tijdens de wegafsluiting voert aannemer van Gelder ook gelijk kabel- en leidingenwerkzaamheden uit voor Liander. Door gebruik te maken van dezelfde wegafsluiting wordt de verkeershinder zoveel veel mogelijk beperkt.

Informatie
Voor vragen over deze werkzaamheden kan van maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 17:00 uur contact opgenomen worden met de aannemer. Deze is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0418-700013 of per e-mail corine@vanderven.nl. De werkzaamheden staan ook op www.aalsmeer.nl/wegwerkzaamheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin