Steun TIFLO én ouderen door online plant te kopen

(Foto archief AV)

Door: redactie. Komende zaterdag vindt de 59e editie van de jaarlijkse Plantenbakkenactie van scoutingvereniging TIFLO plaats. Normaal zouden de leden van deze Aalsmeerse vereniging langs de deuren gaan om de plantjes te verkopen, net zoals de TIFLO dat al bijna 60 jaar doet. Dat zit er nu helaas niet in. Maar niets doen is ook geen optie, vinden ze bij TIFLO en dus heeft de vereniging een alternatief bedacht. Mensen kunnen het bedrag van het plantje overmaken waarna TIFLO de plantjes bezorgt bij ouderen in Aalsmeer en Kudelstaart.

Voor elke vier euro die overgemaakt wordt op het rekeningnummer van TIFLO, kan er een plantje worden bezorgd. Met de opbrengst van de Plantenbakkenactie worden nieuwe spelmaterialen gekocht en de zeilboten onderhouden, zodat de kinderen net zulke mooie herinneringen maken als al die kinderen in de afgelopen 60 jaar.

Door te klikken op deze link is er heel eenvoudig vier euro over te maken. De actie duurt tot en met vrijdag 23 oktober. De plantjes worden op zaterdag 24 oktober bij de ouderen bezorgd.

Volgend jaar hopen de kinderen gewoon weer langs de deuren te kunnen. TIFLO heeft nog geprobeerd een drive-inn te organiseren waar mensen zelf een plantje zouden kunnen kopen, maar dat bleek niet tijdig haalbaar.

Foto archief AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel