Startschot voor SAM in droge Burgerzaal

Vrijwilligers van SAM in de Burgerzaal (Foto: SAM)

Door: redactie. Met ingang van 2 april is Stichting SAM officieel gestart met rolstoelwandelen en het duofietsen met ouderen in Aalsmeer en Kudelstaart. In hun kenmerkende groene bodywarmers waren de vrijwilligers dinsdagmiddag naar het raadhuis gekomen waar de burgemeester het symbolische startschot gaf.

De regen kon niet verhinderen dat vrijwilligers met hun passagiers op de duofiets uit Kudelstaart en Aalsmeer-Oost naar het raadhuis kwamen. Ook vanuit het centrum waren enkele rolstoelwandelaars met hun gasten naar de opening gekomen. Vanwege de nattigheid werd besloten de opening niet buiten maar in de Burgerzaal te houden. Daarvoor moesten wel met de nodige inspanning de duofietsen de trap op worden getild.

Vanaf vandaag kunnen de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart de rolstoelwandelaars en de duofietsen weer met regelmaat in de gemeente tegenkomen. Voor zowel de vrijwilligers als hun gasten betekent dat genieten in de buitenlucht. Voor aanmelden als vrijwilliger, deelnemer of om meer informatie te krijgen, bel 06-22706465.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel