Stadionspeaker te gast bij ANDERS Amstelland

Rob van Rossum (Foto: Arjen Vos)

Door: redactie. Stichting ANDERS Amstelland nodigt zowel ondernemers als overige geïnteresseerden uit voor de tweede editie van hun zogenaamde Partnerbijeenkomst op vrijdag 1 maart. Het evenement vindt plaats in het Flower Art Museum. Hoofdspreker is Rob van Rossum, stadionspeaker in de Johan Cruyff Arena voor zowel Ajax als het Nederlands elftal.

Stichting ANDERS brengt ondernemers in contact met hulpvragen van kwetsbare mensen waar hun product, dienst of talent het verschil kan maken. Hierdoor krijgt maatschappelijk betrokken ondernemen een concrete invulling voor ondernemers en worden lokale noden opgelost. De Partnerbijeenkomst wordt gezien als een mooi moment om stil te staan bij de positieve impact die ondernemers maken in de regio Amstelland en de ontwikkelingen die de stichting doormaakt.

Het hoogtepunt van de bijeenkomst is de lezing van Rob van Rossum, stadionspeaker bij Oranje en Ajax. Rob zal niet alleen over zijn ervaringen als stadionspreker van de afgelopen tien jaar spreken, maar ook zijn betrokkenheid bij maatschappelijke initiatieven toelichten.

De bijeenkomst start om 16 uur en duurt tot 18 uur. Aanmelden en meer informatie via stichtinganders.nl/amstelland.

(Foto’s Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel