Sportdag voor jonge mantelzorgers

Door: redactie. Jonge mantelzorgers in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer en Uithoorn kunnen zich gratis aanmelden voor Sport & Meer: een sportieve dag om de jonge mantelzorger in het zonnetje te zetten. Deze dag wordt georganiseerd door Mantelzorg & Meer, Team Sportservice en Uithoorn voor Elkaar.

Tijdens de sportdag op 8 mei 2021 in Hoofddorp kan de jonge mantelzorger (15 tot en met 25 jaar) even alle zorgen vergeten en tijd voor zichzelf nemen door lekker te sporten. Ook kan hij/zij tijdens Sport & Meer andere jonge mantelzorgers ontmoeten. “Er komt veel druk op de schouders van deze jonge mensen. Het kan zwaar zijn om met iemand te leven die langdurig ziek is, een verslaving heeft of een depressie. Sport en spel zorgt voor een actieve ontspanning, dat is goed voor het lichaam en het hoofd,” aldus Yaël Goudsmit van Team Sportservice.

Archery tag en voetbal
Tijdens Sport & Meer kunnen de deelnemers meedoen aan archery tag en voetbal. Archery tag is een soort paintball met pijl en boog. Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken.

Meer info en aanmelden
Sport & Meer vindt plaats op 8 mei 2021 van 12.30 – 14.00 uur bij AV Haarlemmermeer, Arnolduspark 5a in Hoofddorp. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl.

Foto Mantelzorg & Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin