Sport- en Cultuurfestival wordt groots aangepakt

Sport en Cultuurfestival van 2023 (Foto archief AV/Jaap Maars)

(Advertorial) Meer dan 40 sport- en cultuur gerelateerde organisaties maken zich op om zich zondag te presenteren tijdens het Sport- en Cultuurfestival in de Waterlelie. Het belooft een gevarieerde en feestelijke dag te worden met een breed scala aan demonstraties en optredens. Daarbij zijn de weersverwachtingen positief.

Om stipt 11 uur wordt het Sport & Cultuur festival officieel geopend door de wethouders van sport- en cultuurzaken, Bart Kabout en Willem Kikkert. Ook kinderburgemeester Vera heeft een bijdrage aan de opening. Tijdens de opening van het festival wordt ook stilgestaan bij het 50-jarig jubileum van het zwembad en het 10-jarig jubileum van Cultuurpunt.

Talenten en passie
Vervolgens laten de sport- en cultuuraanbieders uit Aalsmeer en omgeving hun enthousiasme, talenten en passies laten zien aan het bredere publiek. Wat is er te doen? Denk aan suppen, schaken, vinzwemmen, zeilen, acteren, duiken, trampolinespringen, hockey, volleybal, aquajoggen, bodyshape, meer bewegen voor ouderen, rolstoeldansen, rolstoelbasketballen, yoga, fotograferen, korfbal, skeeleren, tekenen, handboogschieten, turnen, zwemmen, voetbal, zingen, waterpolo, dansen, pilates, schilderen, handbal, karate, badminton, bootcamp en zelfs (Virtual Reality) snorkelen.

Maar ook worden er muzikale optredens verzorgd én diverse dansscholen laten hun talenten zien. Je kan kijken, luisteren, maar ook volop zelf mee doen. Vergeet je sport en/of zwemkleding dus niet mee te nemen. Ondertussen kan er worden geproefd van lekkers uit de diverse foodtrucks.

Ten Beers After
Rond 16 uur wordt het culturele en sportieve deel langzaam afgeschaald en volgt als besluit een optreden van Ten Beers After. Kortom, een dag vol plezier, lekker eten en leuke ontmoetingen. Ontdek wat Aalsmeer te bieden heeft op 21 april 2024. Vergeet niet je vrienden, familie en buren uit te nodigen.

Volg het evenement op sociale media voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel