Sport- en Cultuur Festival in De Waterlelie

Het sport- en cultuurevent in 2022 (Foto: archief AV/Jaap Maars)

(Advertorial) Op zondag 21 april 2024 is het volop feest in Aalsmeer met het fantastische ‘Sport en Cultuur Festival’. Een dag vol plezier, ontdekkingen en inspiratie staat op het punt om los te barsten, en iedereen is uitgenodigd om mee te doen aan alle gratis activiteiten én festiviteiten.

Laat je verrassen door een kleurrijk palet van sport- en cultuuractiviteiten, georganiseerd door lokale verenigingen, organisaties en hun enthousiaste leden. Van sprankelende dansoptredens tot indrukwekkende sportdemonstraties, er is voor elk wat wils, ongeacht je leeftijd of interesse.

Daarnaast hebben we iets te vieren: Tien jaar Cultuurpunt Aalsmeer én 50 jaar Zwembad De Waterlelie en dat vieren we heel graag met jou!

Maak kennis met de diverse talenten en passies die onze gemeente te bieden heeft terwijl je geniet van een dag vol entertainment, lekker eten en geweldige ontmoetingen. Of je nu actief wilt deelnemen aan culturele workshops, jezelf wilt uitdagen tijdens sportieve activiteiten of gewoon wilt ontspannen en genieten van de sfeer: Het ‘Sport en Cultuur Festival’ heeft voor ieder wat wils.

Dus zet 21 april 2024 in je  agenda en verzamel je familie, vrienden en buren voor een onvergetelijke dag vol muziek, activiteiten, plezier en verbinding. Samen maken we van het ‘Sport en Cultuur Festival’ een viering met alle sportverenigingen en cultuurorganisaties die Aalsmeer zo bijzonder maken.

Houd onze socials in de gaten voor meer nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel