Sparen voor shoptegoed in Aalsmeer Centrum

Foto: Aalsmeer Centrum

Door: redactie. De drukste maand voor de meeste ondernemers in Aalsmeer Centrum is alweer voorbij. Vol goede moed zijn ze aan het nieuwe jaar begonnen. Dit jaar hopelijk geen verplichte lockdown, niet al teveel overlast door de werkzaamheden rond de herinrichting van de Zijdstraat en Molenplein en de hoop dat klanten lokaal blijven winkelen. Laten we er met elkaar voor zorgen dat Aalsmeer Centrum gezellig en vertrouwd blijft met leuke ondernemers, evenementen en acties.

De ondernemers uit Aalsmeer Centrum willen hun klanten extra verwennen aan het begin van dit nieuwe jaar. De cadeautjesmaand is voorbij, maar niet voor de ondernemers. Doe je aankopen lokaal in Aalsmeer Centrum, want vanaf donderdag 5 januari tot en met Valentijnsdag op 14 februari ontvang je bij ruim dertig ondernemers in het centrum een sticker bij iedere bestede €10,00. Bij tien stickers heb je een volle spaarkaart en met iedere volle spaarkaart maak je kans op mooie prijzen. Volle kaarten kunnen t/m 17 februari ingeleverd worden bij alle deelnemende ondernemers. Wie dat zijn kun je terugvinden op de website van Aalsmeer Centrum en je herkent ze door een postertje bij de deur.

Nog een mooie prijs
Misschien win jij wel een bon t.w.v. € 250,00 shoptegoed of van € 100,00 of € 50,00. Daarnaast stellen veel ondernemers nog een mooie prijs beschikbaar dus de kans om in de prijzen te vallen is groot. De trekking is eind februari. Prijswinnaars krijgen bericht. Kijk voor meer informatie op www.aalsmeercentrum.nl en volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin