Sonority zoekt dirigent/muzikaal leider

(Foto Sonority)

(Advertorial) Popkoor Sonority is een gemengd koor uit Aalsmeer bestaande uit 24 enthousiaste zangers. Het repertoire bestaat uit Engels- en Nederlandstalige popmuziek; zowel hedendaagse nummers als een enkele ‘oldie but goldie’.

De naam Sonority staat voor ‘klankrijkheid’; iets wat wij door middel van het zingen van meerstemmige nummers eer proberen aan te doen. Het koor wordt hierbij op de piano begeleid door Marie-José Keijzers die daar haar hand niet voor omdraait.

Meer dan 30 jaar laat Sonority al van zich horen tijdens festivals, in zorgcentra, tijdens de korendagen in Paradiso, en bij sponsor Café Bar Joppe in Aalsmeer. Ook voor een privé optreden thuis, bij een bruiloft of op de braderie is Sonority ‘in’.

Nu staat het koor nog onder muzikale leiding van Kamila Sezer-Starkowska, een frisse dirigent met pit. Aan het eind van dit jaar echter gaat Kamila het koor verlaten en daarom is Sonority op zoek naar een nieuwe dirigent. We zoeken vooral iemand die ook enthousiast wordt van het repertoire dat we zingen!

Meer informatie over Sonority, het repertoire en de zoektocht naar een muzikaal leider is te vinden op sonority.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin