Solidoe naar nieuwe stek

Met de verhuizing van Solidoe naar IKC Triade wordt een tijdperk afgesloten. De kinderopvang op locatie De Stek in de Meervalstraat die daar vanaf midden jaren '90 gezeten heeft, houdt op te bestaan. Een nieuwe toekomst wacht enkele honderden meters verderop aan de Dreef

Dit nieuwe gebouw blijkt intussen alweer te klein voor de kinderopvang zodat de voormalige peuterspeelzaal Samsam in de Thijsselaan, die al door Solidoe als BSO gebruikt werd, als dependence dienst gaat doen. Binnenkort zal deze een interne verbouwing ondergaan om het gebouw geschikt te maken voor opvang van de allerkleinsten. Onder meer moeten er slaapvertrekken worden gerealiseerd. In januari moet het gebruiksklaar zijn.

Gisteren reden verhuiswagens af en aan met spullen voor de verschillende locaties. Op bijgaande foto's weten de ferme jongens van AA verhuizers wel raad met al het speelgoed. Alsof het niks weegt, worden trekkers en loopkarretjes onder de armen meegenomen naar het onderkomen in de Thijsselaan. Dit alles onder toeziend oog van Ellen Boon, de nieuwe locatiemanager op deze stek.

Foto's Arjen Vos

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel