Sinterklaas nadert Kudelstaart

(Foto archief AV/Jaap Maars)

Door: redactie. Morgen zet Sinterklaas samen met zijn Pieten weer voet aan wal in Kudelstaart. Net zoals de afgelopen jaren belooft dit een mooie en en gezellige aankomst worden. Om 14:15 wordt Sinterklaas ontvangen door Burgemeester Oude Kotte op de loswal in Kudelstaart waarna de goedheiligman met zijn gevolg te voet richting het Dorpshuis gaat. Dit jaar geen rondrit, maar weer een ouderwets feest met alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar in het Dorpshuis.

De organisatie verzoekt ouders om kinderen in het Dorpshuis een telefoonnummer mee te geven. Ouders zijn eventueel welkom om in de bar te wachten tot de kinderen uitgefeest zijn.

Winkelcentrum en huisbezoeken
Op zaterdag 3 december van 11:00 tot 13:00 uur brengt Sinterklaas met zijn Pieten weer een bezoek aan het winkelcentrum in Kudelstaart. Hier kan je niet alleen je verlanglijstje aan Sinterklaas geven, maar je kan ook met Sinterklaas en zijn Pieten op de foto. Het is dit jaar ook weer mogelijk om aan de kleurplatenwedstrijd mee te doen. Kleurplaten kunnen worden opgehaald bij een van de winkels op het winkelcentrum en dienen voor donderdag 1 december te worden ingeleverd bij Albert Heijn.

Sinterklaas heeft nog ruimte in zijn agenda voor huisbezoeken. Houd de Facebookpagina ‘Sinterklaas in Kudelstaart’ in de gaten voor het laatste nieuws en activiteiten, of hoe een huisbezoek vastgelegd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin