Sint zet zaterdag voet aan wal in Kudelstaart

Sinterklaas en zijn Pieten brengen komende zaterdag 23 november een bezoek aan Kudelstaart. Om 14.15 uur komt de oude baas per boot aan op de Loswal aan de Herenweg, waarna hij zich lopend met zijn zwarte Pieten naar het Dorpshuis begeeft.
 
De organisatie belooft dat daar een gezellig Sinterklaasfeest plaats zal vinden voor alle kinderen van vier tot en met acht jaar. Er zal gezongen en gefeest worden met Sinterklaas en de Pieten. Uiteraard zal Sinterklaas ook dit jaar heel blij zijn met een tekening of knutselwerkje.
 
Om de kinderen voldoende ruimte te geven, kunnen ouders helaas niet worden toegelaten in het Dorpshuis dat geopend is vanaf 15.00 uur. Om 16.30 uur loopt het feest ten einde en kunnen de kinderen worden opgehaald. De organisatie, in handen van carnavalsvereniging De Pretpeurders, vraagt de ouders om hun kind een briefje met telefoonnummer mee te geven.

Meer informatie via sinterklaaskudelstaart@gmail.com of de Facebookpagina ‘Sinterklaas in Kudelstaart’. 

       
Overlast voor verkeer
In verband met de intocht worden automobilisten en (brom)fietsers verzocht zaterdag 23 november tussen 13.30 en 15.30 uur rekening te houden met overlast op de Herenweg en Kudelstaartseweg. De Herenweg wordt tijdens de aankomst ter hoogte van de Loswal voor verkeer afgesloten. Wanneer de sint en de kinderen de Kudelstaartseweg bereiken, wordt deze tussen het Robend en het Dorpshuis afgesloten voor verkeer.
 
Foto: Sinterklaasintocht van vorig jaar. Foto archief AV
 
(advertentie)
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin