Schrijver Pieter Waterdrinker in De Oude Veiling

(Advertorial) Op vrijdag 27 mei komt schrijver Pieter Waterdrinker naar De Oude Veiling voor een lezing over zijn nieuwe roman ‘Biecht aan mijn vrouw’. Deze lezing wordt georganiseerd door KCA, de Bibliotheek Amstelland en Boekhuis Aalsmeer.

Pieter Waterdrinker groeide op in een familiehotel in Zandvoort. Hij studeerde Russisch, Frans, en Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam, woonde daarna lange tijd op de Canarische Eilanden en werkte als journalist voor onder meer De Telegraaf, de VPRO en Vrij Nederland. In 1996 vestigde de auteur zich in Rusland, waar hij in hoog tempo onder de achternaam van zijn moeder romans begon te publiceren die opvielen door de on-Nederlandse thematiek en toon. Zijn romans Tsjaikovskistraat 40 en De rat van Amsterdam werden bestsellers. Sinds kort woont hij weer in Nederland en is hij als Ruslandkenner geregeld te gast in diverse televisieprogramma’s.

Biecht aan mijn vrouw
‘Biecht aan mijn vrouw’ is een even hilarisch als weemoedig relaas over de zin van het leven, over liefde, kinderen, trouw en ontrouw, over het verstrijken van de tijd en het onherroepelijke ouder worden. Met schwung en milde spot becommentarieert Waterdrinker de huidige tijd, waarbij hij de lezer wederom tot de laatste bladzijde weet te boeien.

Ontmoet Pieter Waterdrinker – Biecht aan mijn vrouw
Datum: vrijdag 27 mei, 20:00-22:00
Locatie: De Oude Veiling in Aalsmeer.
Entree: Leden van de bibliotheek en vrienden van KCA: €10,00 / Niet-leden/vrienden €15,00
Kaarten verkrijgbaar via www.debibliotheekamstelland.nl www.kunstencultuuraalsmeer.nl en in Boekhuis Aalsmeer.
Meer informatie is te vinden op de websites: www.debibliotheekamstelland.nl en www.kunstencultuuraalsmeer.nl

(foto: Julia Lisnyak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin