Schoolmeesters laten groep 8 swingen

Voor de zestiende keer werd afgelopen vrijdag het Groep 8 Feest georganiseerd maar voor de aanstaande brugklassers was het een eerste kennismaking.  Ruim voor aanvang stond er al een rij voor de deur van  jongerencentrum N201. Het regenachtige weer deerde de jeugd in het geheel niet.

Eenmaal binnen vlogen de hits de feestgangers om de oren. Er werd gedraaid door DJ’s Mathijs en Eric. Niet alleen handig met de draaitafel maar ook nog allebei meester op de Antoniusschool. Ze bleken duidelijk gevoel te hebben voor de juiste muziek. Vrijwel alle nummers werden luidkeels meegezongen door de jongens en meiden en ook de battle ‘jongens tegen de meiden’ was een hoogtepunt. Tussendoor konden de kinderen een drankje of een zakje chips halen en werden zij geschminkt. Het feest werd mede mogelijk gemaakt door jongerenwerkers van Buurtwerk.nl.

17 April opnieuw feest
Na zestien feesten kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Organisator Eric Spaargaren en Lizanne Eveleens van Buurtwerk.nl nodigden alle groep 8’ers daarom uit om nogmaals een keer ‘los’ te gaan. De mededeling dat de kinderen op vrijdag 17 april opnieuw welkom zijn om te komen feesten werd met luid gejuich ontvangen. Het thema is dan ‘Tropical’.

Tekstbewerking Arjen Vos, foto’s Laurens Niezen. Zie ook de gallery onder de advertentie van de Businessclub van FC Aalsmeer

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin