Rollatorwandelaars naar Olympisch Stadion

Wij wisten van het bestaan niet af, maar sportief Aalsmeer beschikt – naast de tientallen reguliere sportverenigingen – over een rollatorwandelclub. Woensdag vond in het Olympisch Stadion de Nationale Rollatorloop plaats, waar de Aalsmeerse delegatie rollatorwandelaars ook aan de start verscheen.

Uitgedost in knalrode regenjacks, die geen luxe waren maar een must, trotseerden de deelnemers de regen en liepen de 400 meter. Vlak voor de eindstreep werd op elkaar gewacht, waarna de deelnemers gezamenlijk konden finishen en een medaille in ontvangst mochten nemen. Ondanks het vallende hemelwater kunnen de deelnemers terugkijken op een geslaagd en  goed geregeld evenement. Een touringcar heeft de ploeg naar Amsterdam gebracht en na afloop van de sportieve prestatie weer voor de deur van De Waterlelie afgezet. 

De Rollatorwandelclub heeft ruimte voor meer rollatorwandelaars. Elke woensdagmorgen om 10:30 uur wordt verzameld bij zwembad De Waterlelie. Indien u niet beschikt over vervoer naar en van het zwembad, kunt u contact opnemen met de wandelclub op nummer 06 1019 6667. Men zal dan de uiterste best doen vervoer voor u te regelen. 

Achter de geraniums
De vereniging groeit en snel ook. Daarom zijn de wandelaars op zoek naar meer chauffeurs die een deelnemer naar het zwembad kan brengen en na afloop weer naar huis. Kleine moeite en een enorm groot gebaar, want u kunt het verschil maken tussen 'achter de geraniums blijven zitten' of deelname aan een sportieve en sociale activiteit voor hen die minder ter been zijn. Lijkt het u wat? Dan kunt u contact opnemen met het eerder genoemde telefoonnummer of via de email: rollatorwandelclubaalsmeer@gmail.com

Bewerking tekst: Mariëlle Wegman

Foto's: de rollatorwandelaars aan de wandel in het Olympisch Stadion en opgesteld bij het zwembad (eigen foto's rollatorwandelclub)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin