Ride for the Roses 2016 naar Twente

Op 6 september tijdens de 18e editie van de Ride for the Roses werd in FloraHolland de datum van het wielerevenement in de strijd tegen kanker al bekend gemaakt, zijnde 4 september 2016. En nu is ook de plaats bekend geworden.

Voor de tweede keer gaat de Ride naar Twente en de start- en finishlocatie is Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie. Dit werd zaterdag aangekondigd tijdens de Military Boekelo in Enschede.

Enthousiaste vrijwilligers
Net als in Aalsmeer is ook daar weer een groep enthousiaste vrijwilligers gevonden die de Stichting Ride for the Roses en de landelijke organisatie bij gaat staan in de organisatie van het evenement. Onder hen onder andere meteoroloog Dennis Wilt, burgemeester Rob Welten van Borne en wethouder van Enschede Hans van Agteren.

De vrijwilligers uit Aalsmeer en omgeving hebben inmiddels het stokje van de organisatie overgedragen aan de nieuwe vrijwilligers en zullen hen, indien nodig, helpen met advies en het delen van hun ervaringen.

Exacte opbrengst
Bij de Aalsmeerse editie is in totaal € 854.000 opgehaald, maar dit bedrag is inmiddels opgelopen door een aantal acties en verlate donaties aan deelnemers. Zo bracht de sponsorloop van OBS Kudelstaart ook nog € 5.500 extra op. De exacte opbrengst zal begin januari bekendgemaakt worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel