Radio op grote hoogte

Vorige week luidden de Radio Aalsmeerders het nieuwe radioseizoen nog in met de jaarlijkse barbecue, nu maken zij zich op voor één van de drukste radioweken van het jaar. 

De feestweek leent zich uitstekend voor live locatie-uitzendingen, en de programmamakers zullen dan ook vaak buiten de muren van de vertrouwde studio te vinden zijn. Daar het station beschikt over veel technische hoogstandjes, zullen een aantal programma's zelfs live op televisie te volgen zijn. U vindt Radio Aalsmeer-TV op kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort of via de website.

‘De Mark en Eric Show’ vanaf de watertoren
Het team van ‘De Mark en Eric Show’ weet Aalsmeer elke keer weer te verbazen met hun ludieke acties. Op de oproep waar de volgende locatie-uitzending moest plaatsvinden kwam veel respons: “Er is massaal gereageerd en de meeste stemmen kwamen binnen voor het meest unieke boegbeeld van Aalsmeer: de Watertoren”, aldus programmamaker Eric Spaargaren. En dus zullen enkele programmamakers hun hoogtevrees moeten overwinnen om de 50 meter hoge toren te beklimmen… Wil je er bij zijn? Via de Instagram-pagina ‘@markeneric’ worden gratis tickets verloot. Tijdens de uitzending kun je bovendien de allerlaatste Aalsmeerse zwembroek winnen. Genoeg redenen om aanstaande vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur af te stemmen op deze uitzending op niveau. Als primeur kan ook live via de TV of de website radioaalsmeer.nl/ tv worden meegekeken!
 
Live uitzending vanaf braderie
Op zaterdag 6 september zal de omroep live uitzenden vanaf het Molenplein tijdens de braderie in Aalsmeer Centrum. Tussen 10.00 en 17.00 uur zullen diverse programmamakers aanwezig zijn om een gevarieerde uitzending te verzorgen. Kom gerust even langs.
 
Tentdienst vanuit de Feesttent live op TV
Ieder jaar vindt op de zondag van de Aalsmeerse Feestweek de Tentdienst plaats. Een bijzonder event dat wordt georganiseerd door zes samenwerkende kerken, waar meer dan 1.400 gelovigen op af komen. Dit jaar wordt de dienst op zondag 7 september vanaf 10.00 uur ook live uitgezonden op het TV kanaal van Radio Aalsmeer. Via de radio doen Frans van der Wee en Adrie de Rooij verslag.
 
‘Echt Esther’ met in de hoofdrol Bert van Duijn
De als ‘eindeloos grappig en lief’ omschreven Bert van Duijn is donderdag in de hoofdrol bij Esther Sparnaaij. Bert nam deze week afscheid van het onderwijs om te gaan genieten van zijn pensioen. Na een uitgebreide schoolcarrière kon je hem na 2014 alleen nog maar vinden op Wellantcollege Mbo Aalsmeer en vanaf deze plek zwaaiden collega’s en leerlingen hem 3 september uit. Daarom is hij donderdag tussen 19:00 en 20:00 live op Radio Aalsmeer in een uur vol verrassingen en gasten. Heb je een leuke boodschap voor Bert? Stuur een mail naar esther@radioaalsmeer.nl.
 
Jonas en Laurens groeien door
Jarenlang was Let’s Go te horen op de vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur en bestemd voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Maar daar komt verandering in. Aanstaande vrijdag is de voorlopig laatste Let’s Go oude stijl te beluisteren. DJ’s Jonas en Laurens verhuizen naar de woensdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur en gaan een nieuw jeugdprogramma maken voor kinderen tussen de tien en zestien jaar. Wie weet er een leuke naam voor het nieuwe programma? Stuur jouw suggestie in naar info@radioaalsmeer.nl. Tijdens de eerste uitzending op woensdag 18 september maken we de winnaar bekend en die krijgt een superleuke prijs. Namelijk een fotoshoot voor 2 personen op het Surfeiland, deze wordt aangeboden door Laurens Niezen Fotografie. 
 
‘Laatste Let’s Go’
Vrijdag tijdens de laatste ‘oude’ uitzending besteden de dj’s aandacht aan de Feestweek Aalsmeer en dan met name de Rabo kindermiddag die op woensdag plaatsvindt. Maar ook vertellen ze meer over alle leuke activiteiten die de komende tijd worden georganiseerd in Aalsmeer. Vergeet niet te luisteren om 18.00 uur en hoor dan ook meer informatie over de winactie van de fotoshoot.
 
‘De Top 10 van…’
Iedere maandag is er weer een nieuwe gast in het programma van Rinus van Itterzon, Frank van Klingeren en Talitha van Itterzon. De muziekkeuze komt van de gast. Er komen mooie gesprekken, omdat de gekozen muzieknummers vaak veel emotie bevatten. Door de 'Top 10 van…' kom je meer te weten over de gast. Deze week is dat Radio Aalsmeer collega Dennis Wijnhout.
 
‘Ondernemende internetfan’ Bram Kanstein gast bij ‘Blikopener Radio’
Als hem gevraagd wordt om kort te omschrijven wie hij is, dan luidt het antwoord: een ondernemende internetfan. De 32-jarige Bram Kanstein helpt ambitieuze bedrijven om ideeën te verkennen, ontwikkelen en laten groeien tot duurzame producten. Business Insider noemde Startup Stash, zijn inmiddels verkochte startpagina met 400 tools en resources voor start-ups, zelfs het beste product om een bedrijf te starten. Met deze startpagina heeft Bram al 800.000 ondernemers van over de hele wereld geholpen bij het opbouwen van hun start-up. Een fijne gast voor op maandagavond 9 september!
 
'Door de Mangel' over bitcoins met Christiaan Jimmink
Komende maandag zal Christiaan Jimmink aanschuiven in de studio. Hij werkt bij Bitcoin Meester dat ook een van de sponsoren is van de feestweek. Wil je weten hoe dat nu zit met die bitcoins? Luister dan maandag vanaf 19.00 uur naar ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Christiaan, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858
 
Tekstbewerking: Mariëlle Wegman
 
Foto: Eric Spaargaren verkent alvast de watertoren (bron foto: Radio Aalsmeer)
 
(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin