Radio Aalsmeer krijgt nieuwe voorzitter

Constantijn Hoffscholte (foto Radio Aalsmeer)

Door: redactie. Constantijn Hoffscholte wordt de nieuwe voorzitter van Radio Aalsmeer. Vanaf 9 februari zal hij de voorzittershamer overnemen van Henk de Groot, die deze functie bijna tien jaar heeft bekleed. De huidige voorzitter verhuist binnenkort van Kudelstaart naar Veenendaal.

Constantijn Hoffscholte is geen onbekende bij de lokale omroep. In het verleden was de voormalige Boekhuiseigenaar die thans werkzaam is als adjunct-directeur van het Flower Art Museum onder meer actief als presentator van het programma ‘Aalsmeer Actueel’. Naast zijn taken voor het Aalsmeer Flower Festival en sinds kort ook voor de Historische Tuin komt daar dus het voorzitterschap van Radio Aalsmeer bij.

Bevlogenheid
Radio Aalsmeer heeft volgens Hoffscholte een belangrijke functie als lokaal medium voor informatie en ontspanning, via radio, tv en internet. “Maar ook als organisatie waar zo’n 70 vrijwilligers met veel liefde hun programma’s maken. Die bevlogenheid straalt ervan af en is de kracht van de omroep. Ik kijk ernaar uit om daar een steentje aan bij te dragen, samen met de andere bestuursleden,” zo zegt Hoffscholte in een persbericht van de zender.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel