Rabobank steunt Radio Aalsmeer

Radio Aalsmeer beschikt alweer enige maanden over een nieuw mengpaneel, maar een officieel moment van ingebruikname was er nog niet van gekomen. Onlangs nam jongste medewerker Jonas Ponsen (15) een symbolische cheque van 7.500 euro in ontvangst van Rabobankdirecteur Mart Pfeiffer. De gift was afkomstig uit het Coöperatiefonds.

 

Ook burgemeester Gido Oude Kotte was bij de overhandiging aanwezig en gaf aan onder de indruk te zijn van de radiostudio. “Ik ken geen lokale omroep met een mooiere studio dan deze,” aldus Oude Kotte. Verder zei hij het waardevol te vinden dat de Rabobank via het Coöperatiefonds lokale initiatieven als een onafhankelijke lokale omroep (“Heel belangrijk in een democratie”) ondersteunt. 

 

Met de nieuwe mengpaneel is de omroep toekomstbestendig.

 

Foto: blijdschap in de radiostudio bij het mengpaneel met de bijdrage van de Rabobank. Van links naar rechts radiomedewerkers Niels ten Hagen, Lennart Bder, Ron Leegwater en Henk de Groot, rabobankdirecteur Mart Pfeiffer en burgemeester Gido Oude Kotte. Vooraan Jonas Ponsen. Foto Arjen Vos

 

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin