Prijswinnaars ‘in de bonen’

Anne Faber (l) krijgt de felicitaties van tuinchef Gerben de Vries

Door: redactie. Op 10 april was de Historische Tuin aanwezig met een informatiekraam op het Sport en Cultuur Event in Sportcentrum De Waterlelie. Bij deze kraam konden bezoekers meedoen met twee prijsvragen. Anne Faber zat met zijn antwoord (3.251) het dichtstbij het juiste aantal bonen in de vaas (3.357). Het juiste gewicht van de sering was 8.5 kilogram. Bart Kabout (7.7 kg) en Ineke de Wijn (9.3 kg) zaten er beiden precies 800 gram naast. Dat betekent dat er twee winnaars zijn in deze categorie.

Ook wethouder Bart Kabout had prijs

De prijzen werden op afgelopen zaterdag door tuinchef Gerben de Vries uitgereikt bij de kraam van de Historische Tuin op de Geraniummarkt. De drie winnaars ontvingen een donateurspas waarmee zij het hele jaar gratis toegang hebben tot de Tuin.

Wilt u dit ook? Word dan vriend (donateur) van de Historische Tuin in Aalsmeer. De minimum jaarlijkse bijdrage is 20 euro. Als dank voor uw bijdrage ontvangt u jaarlijks een donateurspas waarmee u het hele jaar gratis toegang heeft tot de Tuin. Ga naar de website om u aan te melden.

(Foto’s Historische Tuin)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin