Prénatal weg uit Aalsmeer

Door: Leni Paul. Ooit was hier garage Visser gevestigd, gevolgd door warenhuis Welcome en nu was er al weer vele jaren Prénatal op de hoek van de Oosteinderweg/Pontweg, het goed gesorteerde warenhuis voor aanstaande moeders, baby’s en kleuters. Inmiddels is het pand leeggehaald en is het wachten op een nieuwe bestemming.
Het kost veel moeite om informatie te verkrijgen over de beweegredenen van Prénatal om Aalsmeer te verlaten. Na vele telefoontjes krijgen we Koen van der Plas aan de lijn, manager Marketing en Communicatie die na aandrang bereid is om ons enkele beweegredenen aan te geven waarom het veel bezochte walhalla voor moeder en kind uit Aalsmeer verdwijnt.
“Het pand in Aalsmeer is verouderd, er kwam de noodzaak om te gaan verbouwen. En daarbij komt ook dat we rondom Amsterdam andere vestigingen hebben zoals bijvoorbeeld in Amstelveen en in Hoofddorp. Ook daar kunnen de klanten terecht. En dan zijn er nog onze webshops.”
Ongetwijfeld zal de winkel, uniek in de gemeente Aalsmeer, worden gemist door aanstaande moeders en niet te vergeten, aanstaande grootouders. Hoe en wanneer de ruimte wordt ingevuld is ng een vraagteken. In de omgeving wordt gesproken over een ombouw tot appartementen maar dat kregen we (nog) niet bevestigd.
Foto Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel