Plantenactie Tiflo staat weer voor de deur

(Foto archief AV)

Door: redactie. Zaterdag 29 oktober gaan de scouts van Tiflo door heel Aalsmeer en Kudelstaart langs de deuren met de traditionele plantenverkoop. Doel is extra geld te verdienen voor activiteiten en (boten)onderhoud. Creatief geworden tijdens corona, gaan ze ook dit jaar door met de actie om ouderen blij te kunnen maken met een plantje.

(Foto Tiflo)

Huis aan huis gaan in coronatijd kon niet en daarom bedachten de scouts een slimme manier om de plantjes toch te kunnen verkopen. Mensen konden vooraf geld overmaken en met die opbrengst werden plantjes gekocht en uitgedeeld onder de oudere inwoners. Op deze manier werden de afgelopen twee jaar al meer dan 800 plantjes aan ouderen uitgedeeld. Wie Tiflo wil steunen en de ouderen wil plezieren, kan 5 euro (of meer) doneren door de QR code in bijgaande foto te scannen. Doneren kan tot 27 oktober.

Dit jaar komen de jeugdleden wel weer langs de huizen om de kamerplantjes te verkopen. Ook staan ze op drie vaste plaatsen: bij Winkelcentrum Kudelstaart, op het Praamplein naast de geldmaat en bij Hoogvliet aan de Aalsmeerderweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin