Passionkruis, concert en paaswake in Kudelstaart

Woensdagavond stond het Passionkruis bij de Dorpskerk (Foto Arjen Vos)

(Advertorial) In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is er The Passion 40daagse waarbij er overal in Nederland kleine concerten en paaswakes worden gehouden. De protestantse gemeente Samen op Weg Kudelstaart, de katholieke kerk Sint Jan Geboorte en de Alphakerk uit Kudelstaart doen hier gezamenlijk aan mee. Iedereen is van harte uitgenodigd om erbij te zijn.

Op 31 maart 2023 is er in de katholieke kerk een concert van Music for Christ The Vocals. Het concert begint om 20:00 uur. Tickets á €10 voor volwassenen €3,50 voor kinderen zijn te bestellen via zingenindekerk.nl

Paaswake bij winkelcentrum
Ook op 31 maart wordt er bij het winkelcentrum in Kudelstaart een paaswake rond een replica van het Passionkruis georganiseerd. Deze paaswake is een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt er een kaarsje branden of een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. De voor iedereen toegankelijke paaswake wordt gehouden tussen 15:00 uur en 18:00 uur.

Datum: vrijdag 31 maart 2023.
Locatie paaswake: winkelcentrum Kudelstaart.
Locatie: concert: Sint Jan Geboorte, Kudelstaartseweg 247, 1433 GH Kudelstaart.
Tijdstip: 15-18 uur (paaswake), 20-22 uur (concert).
Klik hier voor meer info en tickets voor het concert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin