Participe start Covid lotgenotengroep

(Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Team Aalsmeer van Participe Amstelland is benieuwd hoeveel mensen in Aalsmeer en Kudelstaart te maken hebben met langdurige klachten nadat ze Covid hebben gehad. Voor deze mensen wil de hulporganisatie een zelfsupportgroep starten.

Klachten naar aanleiding van Covid kunnen volgens Participe veel impact op je leven hebben. Praten met mensen die hetzelfde meemaken kan daarbij tot grote steun zijn. In de op te zetten zelfsupportgroep kunnen mensen met langdurige klachten na corona hun ervaringen over het omgaan met de gevolgen hiervan delen. Doel is op een positieve manier van elkaar te leren, steun te ervaren en er daardoor beter mee om te gaan.

Contact
Participe komt graag in contact met mensen die met de naweeën kampen en wil met hen kijken hoe ze het beste geholpen kunnen worden. Ook wie geen behoefte heeft aan contact met lotgenoten kan zich melden via de mail bij team.aalsmeer@participe.nu o.v.v. Post-COVID of telefonisch met Dyane Stam, maatschappelijk werker Participe Amstelland, via 06 13317626.

Mensen die feeling hebben met post-Covid en graag gespreksleider willen zijn, kunnen dat aangeven via postcovidnl.nl/bijeenkomsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel