Palmbomen van eiland gestolen

Het watersportseizoen is nog niet eens begonnen maar toch zijn er kennelijk al lieden die zich op het water begeven. Niet zozeer om te recreëren maar meer voor duistere praktijken. Als redactie kregen we het verzoek van een vriendengroep om hiervoor te waarschuwen en wellicht uit te kijken naar verdachte situaties of personen. Van hun eiland is afgelopen weekend namelijk een aantal palmbomen gestolen. Zij schrijven ons het volgende:

“Afgelopen zondag zijn wij erachter gekomen dat er van ons eiland aan de Westeinderplassen een palmboom was weggenomen. Ons eiland ligt aan de Dijksloot naast het land van de Scouting Wiol & Willem Barendsz. Te herkennen aan de 20 persoons picknicktafel. Nu werden wij als eigenaren, R. Harting, P. Eskes, S. Piké en J. Dekker gebeld door een bekende dat er wederom bomen weg waren genomen. We zijn erheen gevaren en zagen dat er inderdaad bomen weg waren en dat er begonnen was met uitgraven van de rest van de palmbomen. Erg triest dat dit nog steeds zoveel gebeurt.

Wij hebben maatregelen genomen om het ‘ze’ lastig te maken. Hopelijk kan het bereik van Aalsmeer Vandaag iets voor ons betekenen. Deze palmbomen moeten opvallen…”

Mocht iemand iets verdachts gesignaleerd hebben wat aan deze diefstal te linken is of ineens ergens palmbomen zien staan, dan wordt een berichtje zeer op prijs gesteld. Mailen kan naar info@aalsmeervandaag.nl.

Foto’s Jasper Dekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel