Overlast in Winkelcentrum Kudelstaart

Door de uitbreiding van Albert Heijn moet het winkelend publiek de komende tijd rekening houden met de nodige hinder. Ondanks alle werkzaamheden blijft de supermarkt tijdens de werkzaamheden open en ook bij apotheek Groen kan men ‘gewoon’ terecht.

De bereikbaarheid van de apotheek is door alle werkzaamheden misschien wel wat lastig, zo laat de apotheker weten. “Zowel bij het bezoeken van de apotheek als voor de telefonische bereikbaarheid zullen mensen tot aan de opening op maandag 2 maart in ons nieuwe pand, rekening moeten houden met enige ongemakken,” aldus apotheker Jacques Schmitz, “maar we doen er alles aan om deze ongemakken tot een minimum te beperken.”

De apotheek verhuist van de binnenkant van het winkelcentrum naar de buitenring. Het voormalige pand van De Chinese Muur wordt daarvoor momenteel in gereedheid gebracht. Of het Chinese restaurant in een andere vorm terugkeert in Kudelstaart is nog niet duidelijk. De vernieuwde en in omvang nagenoeg verdubbelde Albert Heijn gaat half juni weer open.

Tekst en foto Arjen Vos

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin