Oudere jongeren nemen feesttent over

Vele oudere jongeren hadden weer reikhalzend uitgekeken naar wat voor hen het hoogtepunt van de Aalsmeerse feestweek is. Een bonte stoet van rollators en rolstoelen en dito voortbewegers namen vrijdagmiddag bezit van de feesttent. Deze was tot achterin goed gevuld en om klokslag 14.00 uur kon het feest beginnen.

De aftrap werd gedaan door de 55-jarige good-old Dirk Box die vele Elvis-nummers de zaal in slingerde. Het was voor Box na vijftien jaar weer een optreden in de oude vertrouwde feesttent. Dat zijn stem in die jaren niet aan kwaliteit had ingeboet bleek wel uit het feit dat hem na afloop gevraagd werd om op feesten en partijen te komen optreden. Zijn Elvis-outfit bleef thuis.

De pauze werd benut om de aanwezigen voor uitdroging te behoeden en deze taak werd, behalve door de vrijwilligers, ook door burgemeester Gido Oude Kotte waargenomen.

Volendam
Na de pauze volgde de hoofdact en trad het voormalige BZN-duo Anny Schilder en Jan Keizer op met uiteraard de bekende songs. Het was weer even wennen voor het publiek om Annie in plaats van Carola Smit aan het werk te zien, maar ook in Volendam zijn ze daar nog niet helemaal aan gewend.
 
Rollend materieel
Na het slotnummer werden de aanwezigen getrakteerd op een cd van Dirk Box. Helaas niet door hem gesigneerd maar dat kan nog altijd in zijn winkel gebeuren volgens zijn echtgenote. Het rollend materieel verdween weer in de gereedstaande busjes en de oudere-jongeren togen tevreden huiswaarts met een heuse Hedera-plant, aangeboden door de sponsor, uiteraard in gele verpakking.

Tekstbewerking: Mariëlle Wegman

Foto's Jaap Maars (meer foto's in de gallery onder de advertentie van de Kunstroute)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin