Opsteker voor jubilerend FC Aalsmeer

Roald Koster, Elly Zekveld en Mark Stoffels ontvangen de cheque van Schipholfondsbestuurders Kees Boef (l) en Teun de Nooijer (Foto: Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Vorige week vrijdag groot feest in het clubhuis van FC Aalsmeer. Zo’n 600 feestgangers wilden de kans op een ‘heerlijk avondje’ met verschillende artiesten niet missen en gingen ‘lekker los’ op het tienjarig bestaan van hun club. Emma Heesters, Dames Draaien Door en Wilbert Pigmans kregen de voetjes van de vloer en zorgden voor een uitstekende sfeer.

Emma Heesters zorgt voor sfeer (Foto: Jaap Maars)

Precies een week later, vandaag vrijdag 14 juni, mochten bestuursleden van de club op Schiphol een cheque ophalen. Uit handen van Teun de Nooijer en Kees Boef kreeg FC Aalsmeer van het Schipholfonds een bedrag van 3500 euro te besteden aan de aanschaf van nieuwe lichtmasten op de twee natuurgrasvelden. Na diverse acties waarmee al een flinke som geld opgehaald is, is ook deze bijdrage zeer welkom. Er is volgens penningmeester Mark Stoffels nog een gat te dichten van ongeveer 20.000 euro. “We gaan kijken hoe we dat bij elkaar krijgen, maar het gaat zeker lukken,” aldus Stoffels.

(Zie voor meer feestfoto’s de galerij onder de advertentie van de Businessclub) 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin