Opsteker door Pioenrozen

Jan de Boer (links in beeld) met Franse klant Thierry en medewerkers van Nieuwendijk

Als er iemand is die weet hoe een verbinding tot stand te brengen, dan is het Jan de Boer. De directeur van Barendsen Bloemen neemt de gelegenheid te baat om zowel kwekers, handelaars, consumenten, horeca als een jubilerend autobedrijf een plezier te doen. Met de pioenroos als verbindende schakel.

Hoe hij alle touwtjes zo kunstig aan elkaar weet te knopen, blijft een raadsel. Creatief is het in elk geval wel. Als trouwe klant van Renault Nieuwendijk voelde hij de teleurstelling van het automobielbedrijf over het niet kunnen vieren van het 40-jarig jubileum dit voorjaar. Maar nu de coronateugels weer wat losser kunnen, de terrassen vanaf 1 juni open mogen en het Pinksterweekend voor de deur staat, leek het Jan een uitgelezen moment voor een feestelijke actie.

Vijf pioenkwekers zegden hun medewerking toe en leverden emmers vol kleurrijke bossen die momenteel bij Nieuwendijk in de showroom geparkeerd staan. Bij elk van de vijf vestigingen (Amstelveen, Uithoorn, Hillegom, Lijnden en Aalsmeer) krijgen morgen de eerste 40 bezoekers van de showroom een fraaie bos mee naar huis. Daarnaast worden door meester bloembinder Elise Eveleens drie bakfietsen gedecoreerd met pioenen in de hoofdrol. Deze rijdende objecten worden met Pinksteren tentoongesteld bij De Jonge Heertjes, Het Tuinhuis en Café Op De Hoek. Met dit fleurige mini Flower Festival hoopt De Boer wat o zo nodig optimisme uit te strooien over het dorp.

Tekst en foto Arjen Vos

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel